YESTERDAYS LOOK

Fick lite frågor om mina byxor igår så tänkte att jag kan lägga upp det här =) Byxorna kommer från Zara, det gör även jackan & är nya. Min älskade halsduk från LV & skor från Acne. Observera fotavtrycken bakom, var tvungen att ta på mig skorna inne hahaha! Fail! Det är verkligen kaos på mitt kontor just nu, fick idag leverans på sista sakerna så jag ska ta tag i det plus gå och slänga allt skräp. Måste bara säga att produkterna jag visade igår, vilka jäääävla drömgrejer jag köpte! Min hy är så flawless som den kan bli idag. Är sjukt peppad på att köpa ny foundation och concealer också plus ett nytt contouring kit. Gillar inte mitt krämiga ifrån Anastasia. Hört att Kat Von Dee ska ha ett som är skitbra. På senaste har jag förstått hur viktigt det är att använda bra produkter för huden. Jag har även köpt hem en roller för huden, har varit på flera såna behandlingar och älskar effekten, så nu har jag börjat köra det hemma & det funkade ju skitbra! Man får göra sitt bästa med det man har under den här fula årstiden haha! Nu ska jag gå med lite kartonger. Hörs sen! Puss

10 reaktioner på “YESTERDAYS LOOK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR