HAPPY

beach dress

Asså hur mycket saknar man det här då? Sand mot fötterna kan vara det bästa! Jag har inte så mycket roliga bilder att dela just nu, hänger fan bara på gymmet haha! Igår så hade vi invigningen av Crossfit Atum och jag hade inte en sekund över, drog direkt och käkade middag sen. Så nu är jag back in business 😉 Sitter på kontoret, ska snart dra ut o träna (ut ur mitt rum haha). Det var så himla kul igår! Så stolt över Ako och Sasha som slitit så hårt med gymmet. Var så trött efter att ha snackat med folk i flera timmar så kände ba för att va helt tyst. Socialt mättad nu! Haha, näee inte så farligt men jag kan bli lite stressad av att prata med många människor ibland. Lite konstig! Nu i veckan känner jag typ för att stänga in mig med jobb och bara vara. Lilla norrlänningen kommer fram. Men idag kommer alla mina babes till gymmet för att träna så det ser jag jättemycket framemot!!! Nu ska jag börja byta om och försöka tagga till! Vii hörs senare <3

3 reaktioner på “HAPPY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR