WORK MODE

   
   

  
Dagen i bilder haha!!! Varje morgon väcker dom mig för att dom vill busa eller äta 🙂 Nu när jag sovit lite längre blir dom verkligen rastlösa! Idag har jag jobbat 12 h i sträck i princip som ni kanske ser på mitt fagra (Njaaa) face. Så sjukt bra jobbdag!!! Har bockat av nästan allt på min to-do list som kändes oändlig imorse. Så nice känsla. Typ fixat allt på shoppen så den är redo att köras direkt kläderna landar här. Hoppas jag kan smyglansera på måndag. Vi får se när det dyker upp men jag håller er underrättade 😉 Första släppet kommer vara väldigt vitt, svart och grått. Älskar ni färg får ni vänta ett tag. Håller på ta fram några grymma basplagg nu också, längtar tills dom kommer. Jag vilade från träningen men börjar känna mig rätt frisk nu. Hoppas det känns lika bra imorgon, då ska jag köra ett pass. Eller så är det dom sjuka mängderna koffein jag smällt i mig för att hålla lågan igång haha. Vi får se. Ska träffa upp en kompis för frukost imorgon innan jag drar in till kontoret. Så bra start på dagen! Nej nu ska jag fixa klart det sista här sen gå och handla och laga mat till oss. Ikväll ska vi äta spenatsoppa med ägg. Mums! Hörs imorgon fina ni. <3

8 reaktioner på “WORK MODE”

 • Kajsa skriver:

  Har precis avslutar Spenatsoppa med ägg här hemma också efter innebandyträning 😉 Längtar efter släppet!! Behöver verkligen nya snygga träningskläder:)

 • Annika skriver:

  Helt såld på första blicken! Gud vilken söt tuffing. En så hotfull blick. Akta frullen liksom, annars tar jag den!

  Förresten! Ett tips till alla oss som gillar att träna men inte vill slösa pengar på träningsprylar. Hittat ett ställe där man gör undersökningar som ger poäng som man sedan kan byta ut mot märkesgrejer helt gratis. Crafts träningskläder t.ex. Man kan även köpa Le Creuset, KitchenAid m.m. http://tinyurl.com/o622tyu

 • Sofia skriver:

  Vad kommer det vara för prisklass på träningskläderna? 🙂

  • alexandrabring skriver:

   Inte lågpris (h&m Gina) omöjligt att sätta såna priser, men mellan typ! Försökt sätta priserna så lågt som det går men så det ändå går runt =)

 • alice skriver:

  För inte så länge sen så skrevs det inlägg om att jag hade vunnit en tävling. Direkt efter får jag några spyfärdiga kommentarer från kvinnor/tjejer. Man bah kan du inte vara glad för att den här personen vann eller? Seriöst folk uttrycker sig så hänsynslöst bakom en skärm, slänger elaka kommentarer hit och dit. Folk har ingen hyfs längre här, inte skulle de våga säga sånna saker framför mitt ansikte. Jag upplever att svenskar är rätt konflikträdda IRL och det här får mig bara och inse hur fega, osäkra och avundsjuka dessa kvinnor är. Ja jag drar upp avundsjukskortet för konkret sagt så handlade det om man att en person vann en tävling och istället för gratta så slängde folk ut bara allmänt elaka kommentarer. Förstår inte hur du pallar med all näthat för jag är knappast någon kändis eller offentlig person. Har ingen blogg eller sådant är bara en helt vanlig tjej som man ser på stan som råkade vinna en tävling och det här är första gången jag upplever sånt hat från främmande människor. Confident woman don’t hate.

 • anna skriver:

  hahha första bilden ?

 • Linnéa Flystam skriver:

  Är SÅ taggad på din kollektion!!! DÖR!!

 • Rosie skriver:

  Haha det ser ut som katten vill äta upp nån!

  Angående din kollektion- var kommer man att kunna köpa den? Så spännande! 🙂

  http://lifebyrosie.com/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR