FRONT SQUATS

front squats-2
front squats

Idag körde jag lyftning och front squats. Körde bara tunga 3:or och shit vad det känns i höftbojarna när jag kör.. Inte återställd! Ako sa att jag behöver behandling = massage för jag har kört en massa rörlighet och det har inte hjälpt. Tycker det är jobbigt att få behandling på ljumskarna av okända (oftast män) så A har lovat att hjälpa mig istället. Vi får se hur vi ska hinna med det 😉 Tycker sånt är jobbigt även när det gäller läkarbesök om man ska klä av sig. Jag gillar inte att duscha på offentliga duschar mm. Jag är ganska pryd när det kommer till sånt. Sen drar man upp en bikinipic på Insta för 600000. Konstigt de där haha! Jaja, jag jobbade upp till 50 kg och det kändes mest i höftböjarna. Det var ett roligt pass! Jag tränade tidigt idag för jag tänkte att jag skulle vinna lite tid på det.. Njaaaa, det slutade med att jag sitter och jobbar nu och kl är snart 22. Måste skaffa lite längre dagar eller effektivisera mig mer haha! Det är verkligen en omställningsperiod för mig just nu och det är lite jobbigt ibland men det kommer bli bättre med tiden… 🙂 Jag har PMS just nu så är sjukt moody, inte kul att vara tjej jämt! Nu ska jag packa ihop mina grejer och röra mig hemåt.

 

15 reaktioner på “FRONT SQUATS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR