Q/A – uttittad på gymmet

alexandra bring janni deler-11

Hej Alexandra! Jag har tänkt på en sak som jag vet att jag själv kan störa mig på och undrar ifall du någon gång känner detsamma; jag kan bli så sjukt ofokuserad och obekväm när jag känner att folk tittar på mig på gymmet. Ibland drar jag mig lite för att ta av mig till linne för att jag blir så obekväm av att (framförallt) killar stirrar. Känner du någonsin så, om ja; vad gör du för att slippa tänka på det? Tack för en fantastisk blogg.

Hej tjejen! Jag har precis samma problem som dig. Jag har problem att stå i centrum i ”normala livet”, vilket man kanske inte kan tro på Instagram. Jag har i alla fall kommit på ett sätt att undvika det när jag tränar ensam, jag har jättehög musik och stora hörlurar  för att visa att jag inte vill prata med någon och så fokuserar jag bara på min träning och kollar inte så mycket på andra. När jag tränar med vänner brukar jag inte tänka på  det. Jag försöker  att ta åt mig positivt om någon kollar mycket och ta det som en komplimang istället för att känna mig illa till mods/osäker av det även fast det kan vara jobbigt ibland. Jag blir också peppad av att se min kropp/utveckling och känna mig fin när jag tränar för min egen skull så när jag är ensam på gymmet brukar jag stå i sportBH hehe 🙂

8 reaktioner på “Q/A – uttittad på gymmet”

 • Diana skriver:

  Håller med, stora hörlurar med musik och automatiskt känner du hur du är på gymmet och skiter i omgivningen och har fullt fokus på din träning. Bästa som finns. Keps kanske till och med hjälper ytterligare 😉

 • Hörlurar är det bästa trickset tycker iof ändå att människor kommer fram och ska prata ibland… New Yorkers är inte så försiktiga av sig!!
  http://erikalindgren.com/

 • Diana skriver:

  Men sen kan det vara ett bra tips också att inte gå och träna på de superstora ställena som Sats och liknande, ta ett mindre gym typ. Lokalt eller tjejgym eller liknande. 😀 Förstår helt att du (läsaren/kommentaren) känner så. :/
  Lycka till

 • Bella skriver:

  Tyckte också det var jobbigt i början. Jag själv försöker få inspo till nya övningar om jag tittar på någon och inte hur de ser ut. Själv tror man kanske att det är ens utseende folk tittar på. Gå när det är mindre folk. Fråga personalen de vet när det är lugnast. När du är van vid övningarna/apparaterna blir du mer säker och det känns tryggare fast det är folk. Det blir bättre. Jag trodde aldrig att jag själv skulle våga gå till gymmet men nu älskar jag det ?

 • Diana skriver:

  Titta tillbaka och glo om de fortsätter stirra. 😛

 • Anna skriver:

  Skönt att man inte är ensam om att känna så haha ?

 • Beatrice skriver:

  Hej! När kommer din Q/A frågestundsvideon ut? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR