MOBILITY

mobility-2
mobility-3
mobility-4
mobility

Sista veckorna har jag börjat köra mer rörlighet eftersom jag spenderar mycket tid på gymmet. Jag har kunnat gå ner i spagat men aldrig split. Nu har jag börjat jobba med rörligheten och stretcha mycket, kolla vad långt jag komner! Inte hela vägen men det längsta jag någonsin varit =) Lite överdrivet att kanske nå split, men tycker rörlighet är så himla viktigt för funktionaliteten. Jag sitter bara och stretchar lite överallt. Nu brukar jag sitta i en split och luta mig fram och hänga med mobilen bara. Det behöver inte vara så komplicerat! Jag har inga bra upplägg, jag stretchar bara mycket haha. Kör ni någon rörlighet?

The last weeks I’ve been focusing on mobility since I spend a lot of time at the gym. I never been able to do a split like this so I want to be able too. Look how far I’ve come! I’ve never been this close. This may be a little too much but it’s really important to have good mobility for life. I don’t have a program and it’s not complicated! I just get in position and keep pushing it. Haha! 

11 reaktioner på “MOBILITY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR