HOLA

  
God morgon babes! Asså ÄLSKAR Paris! Ska lägga upp en post med vad vi gjort sen. Råkade sova lite väl länge imorse?! Sov liksom 11 h inatt. Ganska trött tjej efter sista perioden haha! Men har det helt magiskt här 🙂 är verkligen kär i Paris redan. Idag ska vi till Eiffeltornet och turista ännu mer. Vi promenerar överallt nästan så vi får se så mycket som möjligt. Bästa tipset när man turistar! Nu ska vi ta vår 3,5 km walk så lite vardagsmotion får man mellan crepsen 😉 Visar mer sen! 

Förresten! (ANNONS) Om ni missat vår påskkampanj på FEMIMAL.com så har vi 25% till i några h till 🙂 Man får passa på! Taggad på att träna hemma sen. Saknar mina aminos. Reste med tre outfits och sminkväskan typ. Så skönt men cravings haha! 

8 reaktioner på “HOLA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR