LOUVREN

louvren
louvren-4
janni-deler-louvre-parisDSC_1833
louvren-5
janni-deler-louvre-parisDSC_1828

FIRST DAY IN PARIS! 

Haha, asså Janni är ju så satans bra på bilder så jag snor några av henne 😉 Lite skillnad på våra skills. Vi bor typ bredvid Louvren så igår gick vi runt och kollade. Så himla vackert överallt här, galen arkitektur! Jag är verkligen helt positivt överraskad av Paris. Har hört lite blandade åsikter, men jag är verkligen nöjd. Försöker att vara artig med alla och säga de två saker jag kan på franska = bonjour och merci, haha! Tror dock att man hör på min norrländska bonsjjjjjor att jag är en riktig turist.  Igår var vi i Marais och käkade falafel, det är fan topp 3 godaste snabbmaten jag ätit. HELT brutalt! Har cravings på den så får se om vi kanske kan åka förbi och ta en take-away senare.. Nu jobb & snart ut och promenera igen! SÅ MYSIGT att vara här med min babe jampan <3

Janni is a bit more skilled in pics so I stole some of hers haha! I really love paris and it’s amazing here. We live next to Louvre so yesterday we walked around the area. I try to be polite to everyone with the only two words I know, bonjour and merci haha! Yesterday we also went to Marais and had THE BEST FALAFEL ever. Crazy!  

 

5 reaktioner på “LOUVREN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR