WHEN IN PARIS

alexandra bring paris
alexandra bring paris-2
alexandra bring paris-3
alexandra bring paris-4
alexandra bring paris-6

Här kommer lite bilder från igår när vi promenerade runt här i Paris. Så himla vacker överallt! Varje hörn har typ ett stort palats med massa fina saker att titta på haha. Tror jag sagt”det är så fint här” en miljard gånger.. Nu har vi iaf käkat frulle och ska njuta av sista dagen här. Så himla skönt att komma iväg lite och bara njuta av livet. Jag gör sånt här alldeles för sällan. Men mitt nyårslöfte i år var fler weekends, det ska jag börja klämma in! Det är så bra med internet, man kan jobba vart man än vill i världen. Idag blir det nog lite shopping också! Om jag rymmer något i mitt handbagage haha! Vi hörs sen <3

Here’s some pics from yesterday when we walked around here in Paris. It’s so beautiful here! It feels like every corner has a palace  haha! Now we had breakfast and its time to enjoy the last day here. Today I think its gonna be some shopping too, if I have any extra space in my luggage hehe. Talk to you later <3 

3 reaktioner på “WHEN IN PARIS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR