THURSDAYSSSS

RED

Dress – Bershka / Shoes – Zara

Fick många frågor om den här klänningen på Instagram! Köpte den i Paris, typ det enda jag shoppade haha. Röd är min favoritfärg! Var inte så pepp på shopping. Ville kolla en ny väska men då fanns inte märket jag letade i den gallerian. Latmask! Var ju tvungen att ta en rumpbild innan nån skriver att ”åh du fotar alltid din rumpa” hahah! Jag har ju lagt på mig lite där också, vilket jag är jävligt glad över 😉 Tack för kommentarerna på mitt inlägg igår. Det värmde verkligen! Jag tänker ju inte på vad jag skriver riktigt, så det är ju tur att det kommer ut på rätt sätt. Oftast! Idag ska jag träna. Det kommer bli så skönt. Nu har jag precis slängt i mig en portion pasta men är fortfarande ashungrig så får se vad jag har i mina gömmor i kontoret hehe. Vi hörs sen!

I recieved a lot of questions about this dress on Insta! I bought it in Paris. I love red! I wanted to buy a new bag as well but the brand I was looking for did not have a shop in that mall so I got lazy. Now I had lunch and its time to keep working. Talk to you later! <3 

8 reaktioner på “THURSDAYSSSS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR