NEW LAMPS

cottex-spartan-massing-3a-rund-spotlight
cottex-spartan-massing-4a-spotlight

HÄR & HÄR.

Jag tycker det är så himla svårt att hitta fina lampor! Jag gillar inte så jättemånga lampor heller. Just nu har vi spots i nästan hela lägenheten men det är det inte i den nya = nya lampor behöver införskaffas. Har klickat hem dessa två, väldigt enkla hahah! Den första är för sovrummets ”nedre del”, har ju en trappa i sovrummet så denna kommer vara där. Så får vi se vad det blir för sänglampa! Den andra kommer vara i köket som är ganska smalt och avlångt. Tror det kommer bli fint! Simple. Flyttar nästa vecka (ooopsssss) så har en heeeel del kvar att fixa! Hehe. Ska i alla fall få garderober om 2 v så det är sjukt bra, kommer verkligen vara kaos ett tag nu. Kaos hemma kaos på kontoret. Kaos överallt! Men fint blir det! I helgen ska jag köpa knoppar till nya luckorna & idag ska jag beställa nya vitvaror. Heja Alex! Vi hörs sen!

 

1 reaktion på “NEW LAMPS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR