UNDER CONSTRUCTION

apartment-2
apartment-3
apartment-4
apartment-5

Ok fotade alltså i totalt mörker eftersom inga lampor finns, men använde mobilen som lampa hahaha! Så inte bästa bilderna. Men  – såhär ser det ut so far. Dvs en hel del kvar =) Golvet på sista bilden (de som inte är täckt haha) ska bli helt vitt. Badrummet är inte inrett ännu, köksluckorna är inte på plats men ah, lite har nog hänt sedan sist 😉 Det blev vita plattor och grått marmorgolv i toan.  Tyvärr blev bilderna asdåliga så golvet ser typ blått ut. Men visar såklart när allt är klart. Ville bara att ni skulle få se lite! Slipmaskinen gick sönder så bästa Freddan kommer slipa hela helgen så allt hinner bli klart. Hade aldrig hunnit med renoveringen samtidigt som allt annat om det inte vore för den stjärnan. Dom har verkligen hjälpt mig med ALLT! Rekommenderar den firman. Nybergs golv & kakel.  <3 Nä nu ska jag fortsätta jobba här! Jag hade ett väldigt tidigt möte så jag har varit på kontoret några h redan = smiter lite tidigare hem idag så jag kan börja flyttpacka. Vi hörs sen!

This is the apartment so far. I took the pictures in the dark with my iphone as a flash haha = not the best pictures. There’s still a lot to be done but it’s getting there. The floor on the last pics are going to be all white. I will give you better pictures when it’s all done of course. 

9 reaktioner på “UNDER CONSTRUCTION”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR