SUPPER DINNER

supper-2
supper

Mitt bästa resturangtips förutom dom jag bombar er om varannan vecka (haha) är helt klart Supper! Om ni går dit så kan jag rekommendera sötpotatispommes, chili, fisktaco & deras marängsviss. Varning för att bli sjukt mätt dock 😉 Käkade där i veckan och har redan cravings..  Blir middag med tjejer hela helgen så kanske får svänga förbi där eller på nåt annat gott ställe. Det bästa som finns – middagar! Ako är bortrest i helgen så en tjejkompis kommer bo hos mig, så mysigt <3 Älskar att ha nån att sova med haha! Jag sover fruktansvärt dåligt ensam eller borta. Måste sova i min säng och ha någon bredvid mig! Katterna är i alla fall bra sällskap. Prinsen älskar att kura in sig mot ens ben, så jävla mysigt.

My best restaurant besides the ones I keep telling you about is Supper! I recommend the sweet potatoe fries, chili & fish taco! So yummy. This weekend will be filled with dinners with my friends since Ako is out of town. Talk to you later <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR