CAFE SIRAP

cafe sirap-2
cafe sirap-4
cafe sirap-5
cafe sirap

Igår käkade vi frulle på Cafe Sirap! Så jävla gott. Det är ett ställe jag gått till sen första veckan jag bodde i Stockholm. Äter alltid äggröra med kalkonbacon och ofta pannkakor haha! Har ni några tips på bra brunch eller frukoststället i Stockholm? Inte buffé helst utan ett mysigt ställe. Jag gillar Stockholm brunch club och Usines, men förutom dom och sirap har jag inga ställen! Vart brukar ni käka och vad käkar ni där? Min obsession nu är avocadotoast med pocherat ägg! Mums! 

Yesterday we had brunch at Cafe Sirap. I always take the turkey bacon and scrambled eggs and often pancakes too. Hehe. I like Stockholm brunch club + Usines Brunch too. My obsession at the moment is avocado toast with eg, yum! 

7 reaktioner på “CAFE SIRAP”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR