SPRING DAY

sunny day-2
sunny day-3
sunny day-8
sunny day-4
sunny day-5
sunny day-6
>
sunny day

En liten bildbomb från dagens parkhäng =) Jag och Emma satt i Vasaparken och chillade i solen. Drack någon ny(?) dryck med mintsmak, yum! Är lite besatt av mynta så det passade mig bra.
Så himla härligt med vår. Allt är härligt förutom en sak.. Pollen!!! Nu känner jag verkligen av det, bekant känsla när hela bihålorna blir tjocka typ. Nös halva dagen. Ändå värt det! Typiskt svensk, men fan vad vi uppskattar solen. Jag blir ju lika lycklig som vanligt av bra väder så haft en galet härlig dag. Avslutade med ett benpass och nu mys med min älskling som är hemma. Perfekt söndag!!

From todays chill in the park =) I love spring except from my allergies haha, but it’s still worth it! Had such a great sunday and finished it with a leg workout. Now I’m hanging out with my baby who’s finally home. Perfect sunday! 

2 reaktioner på “SPRING DAY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR