ABS AND SHOULDERS

ABS AND SHOULDERS-2
ABS AND SHOULDERS-3
ABS AND SHOULDERS-4
ABS AND SHOULDERS-5
ABS AND SHOULDERS-6
ABS AND SHOULDERS-7
ABS AND SHOULDERS

I helgen körde jag ett bra och effektivt mage/axlar-pass med Emma! Vi var båda kittade i Bring Sportswear, haha! 🙂

Körde:

10×3 Hantellyft åt sidan
10×3 Militärpress
10×4 Hängande benlyft
10×4 Cable crunches
10×4 Crunches
10×4 Övningen på sista bilden

Har tvingat mig själv till gymmet sista dagarna för att få tillbaka motivationen och nu är den tillbaka! Känns verkligen bra, har saknat den känslan. Det beror på att sista veckorna har jag startat webbshoppen, haft alla ”vanliga” sysslor och renoverat hela lägenheten + fixat alla måsten inför flytten. Nu är jag hemma och jobbar, ska snart börja flyttpacka och gå över med lite smågrejer. Jag fick ta en Uber med flyttkartongerna. Bättre lösning än förra gången när jag flyttade, då tog jag alla kartonger på tunnelbanan. Ej att rekommendera! Jag har alltid varit en ”kan själv” människa, har sjukt svårt att fråga om hjälp och det är verkligen på gott och ont! Är i alla fall stolt över mig själv som köpt en så fin lägenhet och fått fixa den precis som jag vill ha det <3 Nu håller jag på att dö av hunger.

6 reaktioner på “ABS AND SHOULDERS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR