APARTMENT CHECK

   
   
Nu börjar det hända lite i lägenheten minsann 🙂 dåliga bilder, skulle bara fota för egen skull men tänkte att jag postar ändå. Efter idag kommer mycket vara klart. Nästa vecka kommer garderoberna börja monteras också! Sweet! Måste köpa nya knoppar och handtag samt montera fast luckorna, Erik ska måla alla andra rum och golvet i sovrummet sen idag kom även den nya kyl/frysen. Köpte en riktigt fläshig haha! Sen massa småfix typ hitta elementskydd osv. Vi ska flytta i övermorgon och jag har knappt börjat packa så ni kan ju gissa vad jag kommer göra dessa dagar. Ako är lite mer låst på jobbet än jag så jag har en känsla av vem det kommer landa på 😉 Hatar själva flyttandet men älskar att bo in sig på ett nytt ställe. Kommer sakna gamla lägenheten men tror nya kommer kännas bra när allt är på plats! La ut några filmer på Snapchat om ni vill se mer. Den nya lägenheten är lite större än denna men köket och toan är mindre, hade velat ha det stort också haha! Nästa lägenhet eller om jag vinner några miljoner på lotto. Den här lägenheten var ett kap, så därför kändes det ändå bra fast allt renoverats typ 🙂 Nu ska jag dra förbi kontoret innan jag ska tillbaka hem och promenera över med lite grejer. Det är bara ett kvarter från den gamla lägenheten, det är så nice haha!

6 reaktioner på “APARTMENT CHECK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR