LIVET JUST NU

   
   
Kan enklast sammanfattas som: kaos! Påminn mig om att aldrig flytta hahah ssså seriöst. 6 h sömn på två nätter. Men nu är snart allt inne i nya lägenheten och den gamla städas ur! Jag håller på packa upp medan flyttfirman bär in återstående kartonger. Effektivt japp!!! Nu blir det att röja. Vi kommer dock få bo i lite byggkaos någon vecka till i alla fall. Vi hörs sen <3

6 reaktioner på “LIVET JUST NU”

 • roshy skriver:

  oh boy moving is really the worst i know. i remember when i moved out from home 5 years ago…chaos. now i dont wanna move no more but i might have to since i finish my study this summer and if i dont find a job nearby i might have to move….already afraid of it :DD good luck with everything!

 • Diana skriver:

  Lol,du får ju iaf hjälp av flyttgubbar samt nån som renoverar åt dig.

 • Johanna Hyllander skriver:

  Hej! Jag undrar en sak, eftersom du skriver ”din lägenhet” hela tiden och inte eran, ska inte du och Ako bo ihop längre? Eller gjorde ni inte det förut heller? Eller vad händer haha? Jag är förvirrad, eller har du köpt den men ni ska bo tillsammans? Varför köpte ni inte tillsammans i såfall? hehe jag kanske har missat något förklarande inlägg förut men vore kul att veta vad som pågår 🙂
  Du är bäst 🙂 / Johanna

  • alexandrabring skriver:

   Vi bor i den men jag köpte den och fixat allt, så därför blir det så att jag skriver jag =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR