FIRST NIGHT

   
 
God morgon babes! Äntligen har jag fått sova en hel natt <3 Hela veckan har varit dålig sömn, redan förra helgen. Trots att jag sov 8,5 h var det riktigt svårt att kliva upp! Höll på i lägenheten tills midnatt och nu är mycket uppe 🙂 Fick t o m upp lampor och gardiner. Det som är mest kvar av är dock kläder och det kommer få vänta tills nästa vecka när garderoberna kommer på plats. Ako kom och hjälpte mig efter jobbet. Allt går snabbare när man är två minst sagt! Erik var också här och målade hela hallen så nu är det äntligen vitt och fräscht. Har beställt skåp till hallen och ska beställa hem nya krokar idag. Hittade jättefina i guld som min kompis Mimmi har hemma! Idag kommer nya marmorbordet. Längtar tills jag kan visa slutresultatet. Just nu är det verkligen bara kaos överallt haha! Tur man hann se lite innan flyttlasset kom 😉 nu har jag bestämt mig för att ta det lugnt. Inga nya projekt på ett tag. Måste landa och den här sommaren ska jag försöka njuta av. Sista månaden har verkligen tagit på mina krafter och känner mig verkligen över. Jag har blivit mycket bättre på stress och har inte fått magkatarr men känner mig helt slut på alla sätt. Nästa sak kvar är dock att flytta lagret då Bring SPORTSWEAR redan vuxit ur de gamla lagret. Kul dock!!! 

4 reaktioner på “FIRST NIGHT”

 • Diana skriver:

  Vad fin du ser ut Alexandra.
  Vad roligt det låter med flyttkaos, vet att det inte känns så för dig men jag älskar att flytta, sån härlig känsla att få börja om, nya saker, planera om allt och du vet, allt det där. Love it. Hoppas man får se bilder sen när det är klart. Funderar också på att måla om hallen vitt, just nu är den grå, men vill ha den ljusare men det får vänta lite. Som du säger, inget nytt nu innan sommaren det är så mycket redan med blogg, jobb, familjeliv och träning. 🙂

  Ha en fin dag

 • Louise skriver:

  Så fin!!<3

 • Sarah skriver:

  Skönt att höra angående sömnen, det behövs ju verkligen. 🙂 Hoppas att allt annars går bra med lägenheter! Ser fram emot att se resultatet. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR