KITCHEN UPDATE

kitchen-2
kitchen-3
kitchen

Här kommer en liten uppdatereing på köket!  Nu är alltså luckorna på plats. Jag köpte nya knoppar/snäckor idag men råkade köpa en snäcka för lite hehe, så ska byta ut den knoppen på översta lådan till en snäcka också =) Annars är det typ klart, lite småfix samt några fronter och lister som ska på plats osv! Fotade utan att plocka undan nåt kaos så ni får ha lite överseende haha. Men är så himla nöjd! Köpte knopparna på Lundell & Zetterberg idag. Blandaren är Tapwell och diskhon + granitskivan kommer från Granitop. Så jäkla nöjd med dom! Älskar när man får allt fixat utan krångel. Haft riktigt bra flow med alla företag jag jobbat med, det lönar sig att göra lite research. Äntligen ett kök som är exakt som jag vill ha det! Kylskåpet är nya från Samsung, så jäääävla coolt, snyggaste kylskåpet jag sett. Kostade en slant så jag ska fan fortsätta njuta av varje skåpöppning ;P Ska visa mer när det börjar bli färdigt så ska ni få se. Badrummet är helt färdigt nu så ska visa det snart!

3 reaktioner på “KITCHEN UPDATE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR