STRANDVÄGEN 1

strandvägen 1-3
strandvägen 1-5
strandvägen 1-6
strandvägen 1-7
strandvägen 1-8
strandvägen 1-2

GOD MORGON BABEEEEES! Så taggad på lördag haha!! Haft den tyngsta veckan i mitt liv tror jag? Jag har känt mig helt u t m a t t a d. Antar att det är resultatet av en månad av konstant stress, jobb från tidiga morgnar till sena nätter och sen en flytt på det. Aldrig känt mig så trött som nu. Det är nog kroppens sätt att säga åt mig att chilla lite – och jag lyssnar på kroppen!
Igår jobbade jag ”halvdag” sedan mötte jag upp Emma och hjälpte henne att fota några grejer till hennes nya hemsida. Emma har startat ett bolag som importerar marmor till bord till restauranger och privatpersoner, köksbänkar osv. Så duktig! Jag har beställt mitt bord av henne, ska visa det när det är uppe 🙂 Hemsidan är inte klar än men om ni behöver marmor så säg till, då får ni hennes mail.
Efter att vi var klara så gick vi och handlade doftpinnar på Rituals till mig, som jag kånkade på hela kvällen haha, världens längsta påse.. Sen lyckades jag glömma den på restaurangen! Vafan! Vi käkade i alla fall på Strandvägen 1. Det var gott, jag ångrar dock att jag valde Entrecote. Jag har ju alltid haft svårt med kött, började äta kött först för några år sedan. På slutet har det börjat finnas så många goda vegetariska alternativ och jag har börjat äta mer vegetariskt eftersom jag ofta petar bort proteinkällorna annars, så är det bättre att ersätta med en god proteinkälla. Har svårt för konsistens av kött. Önskar att jag gillade fisk/skaldjur men är så sjukt kräsen i mat och därför försöker jag att inte utesluta något.

Jaja, nu ska jag göra mig i ordning! Ska ner på stan och fixa lite ärenden innan det är dags för träning. Älskade lördag!

Good morning babes! This week has been a heavy one. 1 month of stress and a lot of work has done it and I never felt this tired in my life. So I listened to my body and yesterday I only worked half day. After that I went and helped Emma to shoot some things for her new page. When we were done we went to have dinner at Strandvägen 1. Now I have to get ready to go down town because I have some stuff to do before I will hit the gym! Lovely saturday! 

5 reaktioner på “STRANDVÄGEN 1”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR