BREAKFAST IN MY APARTMENT

breakfast_-3

Hos mig denna morgon! Lite sen uppdatering hehe! Sorry för det =) Efter den här sista perioden har jag känt att jag behöver återhämta mig lite. Jag har verkligen kört lite väl hårt. Typiskt mig att bli föööör övertaggad och göra ALLT på en gång, måste verkligen kontrollera mig själv när det kommer till jobb. Vill helst jobba dygnet runt. Hade i alla fall en ”frulle” med Mimmi & Vickan som blev en lunch. Vi käkade en lite nyttigare variant hemma, så mysigt. Har inte umgåtts med dom på flera veckor så det var mysigt att ta igen med massa babbel och skratt. Efter det drog jag och körde ett pass på gymmet & sen dess har jag och Ako varit barnvakt till Akos brors barn. Vi har ätit massa gott och sett på film. Ska fortsätta mysa med dom innan det är dags för tjejerna att åka hem, men ville kika in här om ni kanske tänkte att jag var död. Haha, nä skoja så konstigt är det faktiskt inte. Är peppad på en ny vecka! <3 Skulle egentligen till Australien på torsdag på ett jobb, men valde att stanna hemma istället och vila upp mig. Är ändå sugen på att dra iväg en sväng snart men inte så långt.. Vi får se! Är i alla fall nöjd med mitt val och nu kommer jag kunna fixa ordning hemmet och landa lite.

2 reaktioner på “BREAKFAST IN MY APARTMENT”

 • Josefine skriver:

  Hej Alexandra!
  Du är verkligen en inspirationskälla för mig och tänkte om du har möjlighet att göra ett inlägg med hur du lägger upp din träning?
  Har alltid varit aktiv i mitt liv men har på senare tid fångat upp ögonen för mer styrketräning och bygga muskler!
  Undrar hur du delar upp dina pass, alltså ex antal benpass/ vecka osv.. Känner mig lost och vet inte alls hur jag ska styra upp allt!
  Kan väl vara värt att tillägga att jag har fett på kroppen som jag har väldigt svårt att bli av med!

  Kram, och grattis till nya lägenheten! Ska bli spännande att se slutresultatet på hela renoveringen 🙂
  //Josefine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR