WWWWWORKOUT

gym session-4
gym session-5
gym session-7
gym session-8

Hej från en trött tjej! Utmattade känslan håller i sig, vad fan! Försöker ladda med vitaminrik mat och massa sömn + vila och träning. Dom saker som alltid hjälper mig =) Känner mig lite handlingsförlamad men egentligen är det nog ett ganska normalt tempo just nu haha, bara jag som blivit lite fartblind. Har i alla fall jättebra struktur nu och känner mig peppad! Ska resa iväg med sis en sväng för att ladda om batterierna och jobba lite på varmare breddgrader, ser framemot det. Suttit med detta inlägg typ 3 h men massa saker har dykt upp, nu kom iaf Ako hem och har köpt med sig min craving körsbärstomater & örtsalt, godare än godis tycker jag haha!!! Besatt! Vi ska kolla på nån serie innan det är dags att hoppa i säng. Imorgon delar jag mitt pass! <3

Observera mitt tröttface på bilden, ändå glad att jag körde passet haha! Helt ruffsig frilla, råkade snooza lite väl länge imorse innan jag fick stressa till jobbet, såg ut som en trollunge hela dagen! 😀

2 reaktioner på “WWWWWORKOUT”

  • Linn skriver:

    Hej Alexandra, tack för en bra blogg!
    Skulle bara vilja veta vad de vita träningsskorna heter? Antar att det är Reebok men inte helt säker…

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR