LEG DAYYYYY

walking lunges

Walking lunges – fav exercise that I kind of forgot! 

Haha, snacka om rörlig i fotleden, aaalex! Körde faktiskt utan skor innan men orkade inte ta av  dom för bilden haha! =) Körde ett nice pass igår som verkligen känns i rumpan idag haha. Bra känsla dock! Har tränat skitbra sista dagarna och idag är det den obligatoriska vilodagen, imorgon är det dags igen och på torsdag ska jag köra ett pass med min nyinskaffade PT!!! Japp, tog mig till skott och bokade en tid med grymma Jenny Adolfsson som är den starkaste tjej jag känner. Vi kommer köra ihop en gång i veckan nu och hon ska hjälpa mig att finslipa lite teknik mm. Sjukt kul! Hon körde 160 kg i knäböj för några v sedan så kände att  hon kan sin grej 😉 Men – igår körde jag ensam och upplägget var:

Talk about good mobility in the ankle haha, but I actually did the exercise without shoes before I took the pic haha! I did a real good workout that you can see below. Today is rest day though. I have now a PT, she’s the strongest girl I know so I will workout with her once a week, focusing on basic exercises. So much fun! She did 160 kg in back squat the other week so she knows what she does 😉 Here’s my workout:

20×3 walking lunges
20×3 bulgarian split squats
10×3 stiff deadlifts
10×3 leg press
10×3 leg extensions
10×3 hip-thrusters

10 reaktioner på “LEG DAYYYYY”

 • Ewi skriver:

  Lääängtar efter att komma i form igen och ha den sköna flow känslan, när övningar tar på rätt ställe och träning är nice all around. Just nu är jag dock tyvärr i en mer vidrig fas, då när man ska igång igen efter en längre paus (sjukdom på repeat, jobb o livet kom emellan) och allt är stelt, stumt, inte riktigt svarar och man får jobba som fan för effekt. Tack för massor med inspiration på vägen!!

 • Marcus skriver:

  Hi Alexandra, my friends all think you are the most Out of League women they have ever seen. I’ve seen the same comments by other guys on some of the chat blogs about you. They do not think they would ever be good enough to be able to date someone as beautiful as you. My friends love looking at your videos on Instagram mainly because you are so beautiful.
  Some of them do not care about the actual exercise or the workout !!!!!!! You are amazing. You have so many fans.

  • Ryan skriver:

   I agree. Alexandra is so beautiful, many guys will Never Ever be lucky enough to ever date someone as beautiful as she is. But Also the other reason, Alexandra is so Out of League for many guys, is She is probably very Rich as well. She is founder of her own Sports Wear Fashion Business which is a great Achievement. I agree with you Marcus. It is good to see someone on here who is English as well!!!! Most people who Blog on here are Swedish!!!!!!!!

  • alexandrabring skriver:

   Aw thank you so much <3

 • amanda skriver:

  Ska testa ditt pass imorgon, suppertaggad!!
  tack för daglig inspo och pepp du ger genom insta och din blogg. Du känns som en träningskompis man aldrig träffat haha!

 • Malin skriver:

  Hej! Har en fråga. Jag undrar hur mycket vikt du använder i dina övningar. Då menar jag egentligen inte kg, utan om du kör så att du skakar rep 8-9 och knappt klarar den 10de. Jag har problem med att jag redan på första övningen kör repetitioner tills jag bokstavligt talat inte kan lyfta den sista. Sen när jag ska göra de återstående övningarna för ben så är musklerna alldeles för utmattade för ens göra tre repetitioner. Gör jag fel? Ska jag ”spara lite på krafterna” så att jag kan fullfölja alla övningar? Om jag inte kör slut mig på varje set känner jag nästan dåligt samvete… jag vet, inte bra!

  • alexandrabring skriver:

   Så jag dör haha!!! Ibland sänker jag i sista seten =) Vila 1 min mellan varje övning är min nyckel!

 • Amanda skriver:

  Hej Alexandra! Kan inte du snälla ge lite övningar för utsida lår. Har väldigt mycket löst fett där och vet att jag inte kan punktförbränna men jag kanske kan få det lite fastare i alla fall med styrka?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR