MY BABIES

pshila prince-2
pshila prince

Gissa om mina sötnosar trivs bra i nya lägenheten? Dom får springa runt och göra kaos på lite mer yta haha! Det är så mysigt med dessa små <3 Vet inte vad jag gjort utan sällskapet. Eftersom jag är uppväxt med djur så känns det konstigt att inte ha några omkring mig. Min framtidsdröm är att ha ett hus fullt av djur haha. Nästa gång jag skaffar djur kommer jag förmodligen adoptera en hund från någon organisation. Nackdelen är att man inte vet bakgrunden men fördelen är att man hjälper en utsatt krabat.

Idag är det full rulle på jobbet, min kreativa hjärnhalva sitter och jobbar med skisser och olika idéer. Äntligen får jag göra det jag tycker är roligast!! Har en så bra dag idag med massa positiv energi. Ikväll blir det all-in på fix hemma då ena delen av garderoben förhoppningsvis står klar när jag kommer hem. Woho! =) Glidit runt i mjukisdress idag, kanske inte ok varje dag haha!

Guess if my  sweeties like the new apartment? They get to run around on more space! So cozy <3 My future dream is to have a house filled with animals haha. Next time I think I will adopt a dog! Today I am working hard and sketching on clothes and ideas. Finally!!!!  I have such a great day with a lot of good energy. Tonight Im all-in on getting my wardrobe filled up with clothes since the first part of it should be done when I get home. Who! =) 

1 reaktion på “MY BABIES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR