INSTALATELY 

  
Här kommer lite bilder från min instagram på slutet! Försökte hitta några bilder jag inte postat men har fan använt alla haha. Måste skaffa ett roligare liv 😉 mitt liv just nu är jag i fula kläder, en lägenhet som är kaos och massa jobb typ. Nästa vecka så blir det dock lite roligare när jag och Vic drar till Frankrike! 
Idag jobbar jag hemifrån eftersom montören bygger ihop det sista på garderoben. Tycker synd om mina katter annars som blir lite rädda av borrandet. Nu ligger båda under filten bredvid mig istället. Började galga upp kläder igår och shit vad mycket förvaring! Har dock köpt garderober för 70k så det är ju tur att det blir bra. Ville dö en stund när jag fick offerten men å andra sidan så är det riktigt knepigt att bygga här då garderobsväggen är i en trappa också. Hade blivit skitfult med någon egen lösning. Det ingår också ett skåp till hallen. Bra investering och pengar som kommer tillbaka så! Är sjukt nöjd med garderoberna ändå =) Hela renoveringen har varit väldigt misskalkylerad från min sida, blev en hel del mer fix än tanken men resultatet är 10p! Ska visa er före- & efterbilder sen. Först tänkte jag fixa lägenheten och sälja den, men trivs så himla bra så vill bo kvar! Så skönt att trivas i hemmet, det är verkligen A och O för att må bra för mig. Jag är besatt av egentid och behöver lugn och ro och få vara ifred med tända ljus hemma. Jag tycker om att vara runt människor men om jag inte får vara ifred mår jag inte bra. Har varit så sedan jag var liten! Stängde in mig på mitt rum och läste böcker =) 

5 reaktioner på “INSTALATELY ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR