PARTY PEOPLE

alexandrabring_8
alexandrabring_9
alexandrabring_10
alexandrabring_11

Jag gör ett roligt samarbete ihop med Bubbleroom just nu! Jag brukar ofta handla hem klänningar och sånt på nätet för att jag väldigt sällan har tid att gå på shoppingrundor. Jag är en sån som helst vill ha en ny klänning varje gång jag gör något kul 😀 Tillsammans med Bubbleroom och MasterPass, deras nya betallösning, så får ni fri frakt + 20% off med min kod BRING20 på deras egna produktion! Om ni är lite shoppingsugna så kan ni passa på och signa upp er på tjänsten HÄR. Tjänsten funkar som en digital plånbok där du kan samla alla dina kortuppgifter för ett smidigare och snabbare köp online. Jag har plockat ihop några egna favoriter, bland annat klänningen och skorna ovan. Ni hittar allt på min topplista HÄR. Happy shopping <3

Inlägget presenteras i samarbete med Bubbleroom & MasterPass från MasterCard.  

6 reaktioner på “PARTY PEOPLE”

 • rebecka skriver:

  Jag undrar om du vet hur man gör för att få bort hänging hud,jag har även bristingar där som aldrig går bort,jag är inte lika överviktig längre,jag har bara tappat runt 8 kg och jag tycker det inte borde göra att huden hänger så här mycket,det hänger bara på ena armen där jag har bristingar,vet du varför? och vad är bästa armövningar enligt dig? Kram

  • alexandrabring skriver:

   Huden drar ihop sig långsammare än kilon försvinner. Ibland går det till sig av sig själv men ibland så hänger inte kroppen med helt!

 • Karoline skriver:

  Underbara bilder!! Vart är de tagna? Fantastisk omgivning!

 • Sarah skriver:

  Vilken lovely outfit. 😀 Ursnyggt kombinerat med skorna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR