FRANCE

   
 

Imorgon är det dags igen! Först Nice och sen vidare till Cannes. Har någon varit där? Kom gärna med tips! Jag ska öva upp franskan lite till! Vaknat med lite ont i halsen och snuvig. Ikväll ska vi fira Kenza som fyllt 25 så får försöka ta det lite lugnt ändå haha. Får se hur det går! Har i alla fall tagit det sjukt lugnt idag och försökt vila. Försöker återhämta mig på helgerna och bara göra roliga saker. Det funkar bra! Imorgon måste jag dock fortsätta med projekt garderob och hänga in alla miljarder plagg hahah. Längtar tills jag kan visa hur det ser ut hemma! Nu ska jag köpa lite grejer till lägenheten på stan mm! Vi hörs sen.  Ha en magisk lördag <3

10 reaktioner på “FRANCE”

 • Hannah skriver:

  Har rest runt en hel del, mestadels Europa och av alla ställen så är Cannes mitt favoritresemål tillsammans med Monaco, så är du där åk till Monaco, ligger inte alls långt ifrån och det är så himla fint där!

  Kram Hannah

  • alexandrabring skriver:

   Bra! Det blir inte Monaco denna gång, sparar det tills jag ska hälsa på Janni. Dela gärna tips =)

 • Lisa skriver:

  Håller med ovanstående, hellre Monaco än Nice. Tycker Nice är så smutsigt och inte något att ha mer än gå längs strandpromenaden och ev kolla in butiker. Cannes är mycket finare och bättre men ganska litet om man är ute efter shopping. Det finns en magisk by, Eze (ligger högt över havet) inte alls långt därifrån med bil samt många härligare stränder längs med kusten, t ex Beaulieu-sur-mer är superfint. Har ni inte bil går tåget längs hela kusten. Ha en grym resa!!

 • Marielle skriver:

  Tycker också att Nice är lite ”smutsigt”. Varning för obehagliga män som följer efter en, va försiktiga <3. Dock fantastiska vyer om ni vandrar uppåt och ser Nice från högre höjder, vackra gamla byggnader. Monaco däremot är UNDERBART så tycker ni ska åka dit om ni får tid. Cannes är helt okej, lite litet som ovanstående sa. Ha så roligt och ta hand om er! 🙂

 • Hoppas att du får en trevlig resa!
  Vackra bilder, nu längtar jag tillbaka till Frankrike <3
  // http://www.nouw.com/belliblonkan

 • jm skriver:

  Har aldrig upplevt det andra här skriver om Nice faktiskt. Det enda kanske är att det är rätt turistigt och lite tråkigt kan jag tycka. Jag gillar ju europeiska städer som Barcelona bättre, händer lite mer kul! Tror inte du behöver oroa dig över att det ska vara smutsigt och farligt iallafall, om man tycker det måste man leva väldigt skyddat i vanliga fall eller typ i en småstad?

 • Cicci skriver:

  Cannes är super fint! Va där förra sommaren men vet inte om det blivit några skador sen översvämningen som va för ett tag sedan? ,jag rekommenderar att gå till ”gamla stan” där finns massor av super mysiga restauranger och även några mindre affärer som va riktigt grymma. Finns även en stad några minuter därifrån som dom har flera olika parfymfabriker som va väldigt häftigt.

 • Jennifer skriver:

  Vart är kjolen ifrån? jättefin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR