BANANA BREAD

bananbröd-3
bananbröd-5
bananbröd

Heeeeeello babes!!! Imorse vaknade jag INTE på en bra sida. Antingen är jag sjuk eller så har jag sjukaste pollenattacken. Det började inatt med att jag inte kunde andas typ, så läskigt. Använder aldrig nässpray men inatt fick jag spruta på som satan med spray för att ens kunna leva kändes de som! Gjorde i alla fall det här BANANbrödet, fick hem en mix från Risenta i veckan så tänkte att jag testar göra det. Det blev riktigt gott!!!! Älskar enkla saker som inte tar så lång tid att fixa, sen fick det stå i ugnen och chilla. Man fick t o m med en form. Gissa om jag  blev glad som har kaos i köksskåpen. Kan iaf rekommendera den, inte ens jag misslyckades =) Det är dessutom inga konstigheter i mixen.

Igår käkade jag middag med sis & sedan drog vi vidare till Kenzas 25-års fest. Det var så kul och det slutade med att Aleks FRIAR!!! Alla började lipa haha!! Så jävla perfekt par och vilken grym fest <3 Tog det väldigt lugnt igår och drack inte eftersom jag kände mig lite snuvig, och sen har jag en miljard saker att fixa idag. Mission garderober ni vet! Har städat hela dagen och nu är det dags att fortsätta röja. Råkade skriva att jag drar till Frankrike idag, men det är ju imorgon (haha).

Hello babes! I did this banana bread today with a mix from Risenta. Yummy! It was really easy and I didn’t even fail. I can recommend it. Yesterday me and sis had dinner before Kenzas 25th birthday party. It was fun and ended with a proposal from Aleks to her <3 Everyone started crying and it was so beautiful. Perfect couple and a great party! <3 I was not drinking but had fun anyway and today I have 10339202 things to do. Mission wardrobe continues haha! 

13 reaktioner på “BANANA BREAD”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR