FONDUE DINNER

Le Choucas-2
Le Choucas-3
Le Choucas-4
Le Choucas-5
Le Choucas

Fondue på Le Choucas till middag till två trötta donnor! Jag har ju gått och blivit tokförkyld, så typiskt när jag försöker koppla av =) Om ni undrar varför jag ser ut som att jag snytit mig hela dagen så är det för att det är precis vad jag gjort. Trodde det var lite lätt pollen bara haha! Tog en ingefärashot på Joe & the Juice innan vi lyfte och hoppas att det går över snabbt. Min trötta lilla kropp <3 Har sovit jättedåligt hela helgen och det brukar alltid göra mig sjuk. Ser verkligen framemot att sova i hotellsängen inatt. Den är såååå skön, ska faktiskt hoppa i säng alldeles strax! Idag har vi mest kollat omkring, käkat lite crepes och sagt bonjour, haha. Imorgon ska vi gå ner till havet utanför vår balkong(!!) en sväng. Ser framemot det! 😀 Har ni Nice-tips, eller Cannes så låt mig veta! Puss

Fondue for dinner for two tired girls! I have a terrible cold right now if you wonder why I look like shit haha. I took a shot of ginger this morning and I hope I get well quick. I look forward  to sleep in the hotel bed tonight. Its so cozy! It’s soon time for me to sleep. Tomorrow I will finally walk next to the sea <3 

5 reaktioner på “FONDUE DINNER”

 • Johanna skriver:

  Åh jag älskar Nice, bodde där i ett år förut. Mitt bästa tips är att ta tåget en station åt Monacohållet, till Villefranche. Där finns världens finaste restauranger längs med vattnet, vid hamnen. Fantastiskt fint och god mat. Picknick på den höga kullen i Nice, i slutet av Promenade Des Anglais, är ju också en klassiker. Glass måste ni äta på Pinocchio, finns bland annat i Gamla Stan, de har typ 100 smaker. Njut av resan!

 • Madeleine skriver:

  Hej Alex!

  Älskar Nice, har vart där många gånger 😀 Ni måste gå till Le Bistrot D’Antoine i gamla stan. Maten där är helt fantastisk. Dock var inte efterrätterna de bästa men då kan man gå och köpa en crepe eller något istället 😛 Ett tips är att boka för det är väldigt populärt! Att gå runt i gamla stan i övrigt är jättemysigt och så vackert med alla färgglada byggnader. Ett annat tips är att gå upp och titta på solnedgången vid utsiktsplatsen vid slutet av Promenade des Anglaise. Passa på att äta Moules Frites någonstans också när ni är i Frankrike, så himla gott! Nu blev det typ bara mattips haha. Hotel Negresco ska ha vara värt ett besök också har jag hört också men har inte testat själv!

  Njut så himla mycket. Älskar den staden och man tröttnar aldrig på den fina utsikten över havet!

  Kram

  Madeleine

 • Lovisa skriver:

  Åhh <333 önskade jag hade samma fina kontakt med min syster å kunde göra en resa sådär med henne!! Vad kommer din halsduk ifrån ? Så himla fin på dig =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR