OFF TO NICE

  

Såhär jag ut imorse. Nooot! Sov i 2,5 h för kunde ej somna igår eftersom jag hade så svårt att andas. Panikkänslan! Köpte iallafall allt som fanns på Apoteket så hoppas det hjälper! Kommer säkert bli jätteskönt att flyga 😉 Äsch kanske bra med lite tryck haha. Mina bihålor kommer kanske explodera. Sitter och väntar på att få gå ombord på planet nu. Folk är verkligen galna när man flyger. Finns inget tillfälle när folk är lika galna. Jag är den som oftast sitter kvar till sist, orkar inte hetsa i kö. Ska iallafall bli riktigt nice med Nice (haha så torr morgonhumor). Det var mysigt att hinna kramas med Ako lite innan vi skiljdes åt. Längtar redan efter honom! <3 Nä, nu ska jag snart kliva ombord. Vi hörs i Frankrike! Puss 

6 reaktioner på “OFF TO NICE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR