EZE

eze-2
eze-3
eze-8
eze-4
eze-11
eze-5
eze-7
eze-9
eze-10
eze

Idag åkte vi till Eze som är en liten by utanför Nice. Hur fin var utsikten från restaurangen? Magisk! Det blåste som bara den men det gjorde inget =) kunde inte bestämma bild så tog alla haha! Imorgon drar vi till Cannes. Känner mig ganska klar i Nice efter dessa dagar. Är peppad på shopping i Cannes. Trodde den skulle vara bättre här! Är också peppad på Le Pain som finns i Cannes haha! Foodie. Är så sjukt kräsen i mat så saknar min egen mat lite även fast det är lyx att äta ute alla mål =) Jag gillade Paris mer än nice. Nice har magiskt fint vatten och sol men älskar Paris stad som bara den. Lite fel att jämföra kanske men fick sån feeling för Paris. Hoppas Cannes är fett! Har någon av er rest runt mycket i europa? Vad är favoritstället? Jag gilla storstad bäst. Blir så uttråkad annars. Knäppt!

Today we went to Eze. A small village next to nice! The view from the resturant was amazing! Tomorrow we will go to Cannes. I feel quite done with Nice now!  

11 reaktioner på “EZE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR