NICE DAY 2

nice day 2-3
nice day 2-4
nice day 2
nice day 2-2

How  I look 75% off the times in my face trying to take nice pictures… 

Haha! Skulle ta en liten bild men alla blev så satans fula sen var det en soptunna med i bild och sen gick det ett gammalt par, ja asså ni fick dom bästa =) Många undrar varför jag tar mycket bilder bakifrån på gymmet, om ni tänker att det där är hur jag ser ut när jag är ”fin” kan ni ju tänka er mitt gymface hahaha! Utan dess like. Vi käkade middag på en italiensk resturang igår som hette La Massara. Vi såg den när vi käkade frulle igår, såg så mysigt ut och det var det också!  Är fortfarande sjuk men börjar gå lätt gymabstinens hehe.
Nu har jag fått ett inspirations-ryck så håller på att skissa upp massa nyheter. Suttit i ”skissperiod” i några v och ser framemot resultatet senare. Väldigt många produkter börjar ta slut på shoppen, helt galet! Måste hinna få lite nyheter innan allt är slut haha! =)

I was suppose to take a nice pic but you got the best ones =) Many people ask me about why I take a lot of pics from behind at the gym. Well, this is my best street face. Imagine my gym face hahaha! We had dinner at an italian restaurant called La Massara. We saw it when we had breakfast and it looked so cozy and it was! I am still sick but getting better. I am still sick but I miss the gym. I also have a lot of inspo at the moment so I sketched a lot of new clothes. I look forward to the result. A lot of products are close to getting sold-out at the shop, crazy! I need some news before everything is out of stock haha! =)

7 reaktioner på “NICE DAY 2”

 • Elsa skriver:

  Hej Alexandra! Jag undrar varför ni slutade med proteinpuddingen på Femimal, det var väl en av era populäraste produkter? Har ni några nya planer för Femimal och något liknande casein-tillskott? Fick aldrig tag på proteinpuddingen och vill såå gärna ha något kvällstillskott 🙂
  Kram!

  • alexandrabring skriver:

   Vissa produkter är limiterade och vissa inte! Vi jobbar på lite nyheter snart men ska framföra önskemål om Casein! 😀

 • Louise skriver:

  Tycker bilderna blev fina jag:D Älskar skorna också!

 • Cornelia skriver:

  You still look very beautiful 😀

 • Aaron skriver:

  Your face is always very beautiful, you’re probably just not in the mood for taking a lot of pictures if you’ve been sick, I hope you’re feeling better and healthier soon and can enjoy Nice to the fullest.
  love

 • SÅ kul känner likdant ibland när man försöker ta snygga spontana bilder till bloggen . woops!
  http://erikalindgren.com/

 • =) skriver:

  Du är jättefin på bilderna och du är säker på att du är ännu finare på gymmet när du får göra något du älskar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR