MORNING PW

POWERWALK-5
POWERWALK-2
POWERWALK-3
POWERWALK

TOP – HERE / TIGHTS – HERE (in collab with Bring Sportswear)

Imorse var det molnigt så passade på att ta en liten PW! Som jag skrev igår börjar jag få sjukaste gymabstinensen haha. Vi ska ju byta hotell idag så hoppas att det nya hotellet har gym. Kanske jag hinner köra ett litet pass innan vi åker hemåt om förkylningen känns bättre. Vi sitter i lobbyn och ska snart ta en taxi till Cannes. Sån lyx att kunna byta miljö bara sådär! Har mest blivit jobb och lite sol här i Nice men det har varit väldigt avkopplande att få byta arbetsmiljö. En av fördelarna med mitt jobb! Såg att det regnade i Sverige så kändes lite extra bra haha =) Min hy mår så  himla bra av lite sol. Solar ju aldrig solarium och försöker att aldrig vara ute i solen länge för är livrädd för cancer hehe, men några snabbisar i solen här har gjort sitt!

This morning it was cloudy so I took a PW! As I said I am beginning to miss the gym a lot. We will switch hotel today so maybe the new hotel as a gym, I hope so. I hope my cold will go away too! Soon we will take a cab to Cannes. So nice to be able to switch environment like that! My skin is super happy because of the sun here <3 

10 reaktioner på “MORNING PW”

 • Fitnesscoachen skriver:

  Nice är vackert, jag var där för många år sedan! Ser iaf ut som ni har bättre väder än här hemma även om det är lite molnigt. Njut!

 • Paul skriver:

  WOW!! Alexandra, i love seeing you wearing things like this. I only work in a Supermarket, so i would never be lucky to date someone as beautiful and as famous as you. I’m having so much Fun looking at all your pictures!!!! Thank you so much. Paul, 21 years old from England xx

 • Diana skriver:

  Du verkar sjuk rätt ofta.. kanske bäst att verkligen ta en viloperiod? Då får du ju dessutom bättre träningspass (kan ta ut dig mer o växa bättre)? Men jag förstår dig jag är likadan när jag blir sjuk 🙂

 • Joanna Eriksson skriver:

  Hej Alexandra! Jag vill bara säga att jag verkligen uppskattar din blogg och tycker att du är så jäkla grym. Såg på din Instagram att folk kommenterat taskigt på en bild med dig och Ako. Så sjukt onödigt! Verkar som att ni bloggare gör fel vad ni än gör och folk har åsikter om precis allt! Vill bara säga att vi är många fler som hejar på dig och jag hoppas verkligen att du inte tar åt dig av de dumma kommentarerna! Du är grym, glöm inte det! Kram, Joanna

  • alexandrabring skriver:

   Vad gullig du är <3 Ja det kommer tyvärr alltid finnas såna. Men jag är glad ändå för får så mycket kärlek av såna som dig <3 tack för det! Puss

 • alexandra skriver:

  Sjukt snygg tränings outfit! Önskar jag var så pass fit att jag kunde köra i enbart en topp, men det kommer kanske 😉
  KRAM

 • Victoria skriver:

  Hej fina du!
  Du är en riktig inspirationskälla och verkar vara en helt fantastisk människa! Dessutom har du skapat skit snygga träningskläder och jag tänkte beställa ett par tights men undrar lite om storleken..,är 158 lång och väger ca 55 kg, brukar ha XS eller S. Är de normala i storleken ? Vilken storlek bär du själv ?

  Kram victoria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR