LEG DAY

hamstring-3
hamstring-4
hamstring-5
hamstring-6
hamstring-7

NEW BRING SPORTSWEAR LONG SLEEVED TEE! AVAILABLE ON FRIDAY 🙂

Idag kom Ida förbi gymmet, så nice med lite hjälp att fota!! Varit dåligt med det på slutet pga 1) jag har inte tränat med någon 2) jag har inte tränat hehehe. Men nu är energin tillbaka och efter välbehövlig vila är det dags! =) Imorgon ska jag träna med min PT så ”mjukstartade” med ett benpass idag. Det var en annan hund på gymmet och Loki blev crazy så inte längsta passet men är slut ändå! Han är verkligen galet rädd för stora hundar, vet inte om det beror på hans bakgrund? Tänkte hitta någon duktig hundtränare att anlita, säg till om ni vet någon i Stockholm!

Ida came by the gym today, nice with some photo assistance! I’ve been bad at it lately since 1) i have no one to workout with 2) i haven’t been working out hehehe. Tomorrow is time for a session with my PT so I started my workout week with a leg workout. It was another dog at the gym and Loki went crazy so the focus wasn’t on top but I still managed to get tired. 

4 set lunges 
3 set leg press 
2 set leg press with one leg 
3 set hamstring (on pictures) 

14 reaktioner på “LEG DAY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR