OLAPLEX NO 3

  
Olaplex no 3! Det är den jag använder för mitt hår som jag nämnde tidigare. Flera undrade om jag inte kunde posta lite mer info. Jag använder den en gång i veckan, då sköljer jag håret innan och torkar det. När det är handdukstorrt sätter jag i inpackningen och sover med den. På morgonen tvättar jag håret två gånger med schampoo och avslutar med balsam. Håret blir glansigt, mjukt och fräscht.  Känns typ nyklippt. Verkligen mirakelkur som jag trodde var en överhypad grej bara. Jag kan verkligen rekommendera den! Men använd den inte bara som en inpackning en liten stund, då får i alla fall jag ingen supereffekt! Nä.. Nu ska jag äta lite. Vi hörs senare <3

4 reaktioner på “OLAPLEX NO 3”

 • Emma skriver:

  Fungerar den bara för blont/blonderat hår? Jag är brunett haha..

 • CAMILLAESI skriver:

  Bra tips 🙂 Vart är den köpt?

  Kram<3

  http://camillaesi.se

 • Alice skriver:

  Infon jag fick av min frisör var att håret skulle tvättas också innan man sätter i olaplex och på förpackningen står det att håret ska vara rent och handdukstorkat. Om det gör någon väsentlig skillnad vet jag inte.
  Olaplex är, vad jag har förstått mer reparerande än vanlig hårinpackning. Våra hårstrån består av 3 olika skikt och förr har man kunnat reparera de två yttersta lagerna men olaplex är den första behandling som går in och reparerar det innersta lagret 🙂

  • Linn skriver:

   Detta säger min frisör också och jag tror det stämmer eftersom att hårstråna ”öppnas” när man använder schampo så fungerar Olaplex precis som en inpackning. Man skulle aldrig ta inpackning innan man tvättar håret för då är hårstrået stängt och näringen från inpackningen kommer inte in i hårstrået. Alltid schampo, inpackning, balsam. Balsam för att ”stänga” hårstrået igen och försluta näringen från inpackningen där inne. Likadant i fallet med Olaplex där denna fungerar precis som inpackningen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR