ONLINE SHOPPING

bubbleroo,-5
bubbleroo,-6
bubbleroom-14

Som ni vet så kör jag ju ett samarbete med Bubbleroom & MasterPass. Som jag nämnde innan har ni fri frakt på Bubbleroom om ni väljer att handla med MasterPass. Med min kod BRING20 kan ni få 20% rabatt på hela Bubblerooms produktion också om ni handlar med MasterPass! Så nice 🙂 Om ni också vill synas på Bubblerooms hemsida så ska ni tagga #bubbleroomstyle på era bilder! I alla fall blir jag sjukt peppad på shopping på vår/sommaren. Äntligen slipper man gå runt ful. Eftersom jag älskar klänningar och kjolar så är det här min favoritårstid för kläder! Ni får passa på att gå in och shoppa lite fint nu. Hörs sen babes! Puss

I samarbete med Bubbleroom & MasterPass från MasterCard.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR