SUNDAYZZZZZ

 

Köpte den här tröjan på H&M igår haha! Kändes passande för idag 😉 Om sanningen ska fram så äter jag Granola och ska snart dra till gymmet. Igår blev det dock en brunch på Usine och den brutalaste Oreo-milkshaken. Efter det blev det invigning av Haymarket där vi sov över på hotellet (som var så otrooooooligt fint, finaste i sthlm asså). Så nice kväll men ganska onyttig dag + lite alkohol så idag blir det back to the good life! Bra mat och träning är det man mår bäst av även fast man får unna sig lite roligheter ibland 🙂 Ikväll blir det en myskväll hemma bara, så efterlängtat! Har kört maskin efter maskin i tvättstugan. Har haft flera påsar med tvätt som jag inte hunnit (!!) ta tag, men nu är vi inne på sista handdukarna och sista sängkläderna så hade inget val haha. Måste tvätta ikapp lite så kan jag köra lite små maskiner här hemma sen bara.. Måste köpa ett tvättställ med! Min första dag jag haft där jag hunnit fixa hemma på superlänge. Jag fattar seriöst inte hur folk får ihop sitt liv med vänner, jobb, träning, matlagning, djur och fix hemma?? Jag önskar att jag var en sån som hade allt kliniskt och fixat hemma men jag hinner fan inte. Haha, hur gör ni? Avvarar ni en hel dag i veckan?

I bought this tee at H&M yesterday haha! It felt like it was a good one for today 😉 If I speak the truth I eat granola and will soon head to the gym. Yesterday though, I had brunch at Usine & the brutal Oreo-milkshake. After that we went to the release of Haymarket were we also spent the night. Such an amaaaaazing hotel! But today I am back to the good life with good food and workouts. Tonight I will just have a cozy night at home. Today I am spending my time in the laundry room too and I am so glad that I can finally spend time at home just taking care of things. I have no idea how people make it?? Friends, work, workout, cooking, animals and getting everything done at home? I wish I was the kind of person that always had everything 100% at home but I can’t make it. Haha. How do you do  it? 

10 reaktioner på “SUNDAYZZZZZ”

 • CAMILLAESI skriver:

  så mysig tröja 😀

  Kram<3

  http://camillaesi.se

 • Mikaela skriver:

  Jag brukar träna antingen 6.30-7.20 och hinna till jobbet vid 8 eller träna efter jobbet runt 17. Men då är jag hemma 18.45 ungefär och då brukar jag slänga in en tvätt innan jag lagar mat och duschar. Tvättar nog var 4e dag typ i genomsnitt. Försöker hinna med att dammsuga på helgerna för jag tycket inte tiden finns i veckorna. Sen försöker jag att inte låta det bli stökigt hemma för då känns det inte som man lägger så mycket tid på städning 🙂

 • Elin skriver:

  Jag låter det aldrig bli stökigt, haha. Plockar hela tiden typ och tar hand om allt direkt. Då blir det inte lika dammigt heller. Har gemensam tvättstuga men försöker boka in tvättid en gång i veckan så kör jag 5 timmar race då med dammsugning och hela skiten. Funkar skitbra!

 • Bella skriver:

  Min man och jag hjälps åt med allt så det gör jättemycket. Har tvättmaskin och tvättar nästan varje dag. Det är det bästa att ha egen tvättmaskin för det sparar så mycket tid. Dammsuger så gott som varje dag då jag har flera katter. Jobbar dag/kväll så fixar lite varje dag. Torkar golv och dammar inför helgen. Sommartid blir det mycket trädgårdsarbete också. Men min man är guld värd som delar på allt med mig ?

 • mimmistavlor skriver:

  Tyvärr orkar jag och min pojkvän inte lägga ner massa tid på städning och fixa hemma, så det är ofta ganska stökigt hemma hos oss. Tycker det är svårt att orka/hinna med när man har massa andra intressen och måsten som ska göras. Sen målar jag tavlor så är ofta färg och tavlor som står överallt hemma x) https://mimmistavlor.wordpress.com/

 • Johanna skriver:

  Jag får inte ihop det, jag strör grejer överallt och sen om vi ska ha gäster någon gång så måste vi tokstäda, haha! Inte det bästa sättet att hantera situationen på kanske men jag är lite sån, kaosartad 😛

  • Hille skriver:

   Haha, jag är precis lika. Min sambo brukar säga att enda sättet att få mig att hjälpa till med städningen är att bjuda hem folk ?

 • Matilda skriver:

  Tycker aldrig att jag hinner med allt. Vill alltid ha det renare än vad jag hinner med. Vilja planera mat innan man handlar så man kan laga bra mat å inte bara snabb. Plus att målet är att hinna träna varierat fler gånger i veckan än vad som hinns med. Alltid en liten kamp med vardagsysslorna, sedan börjar allt om igen. ?

 • Mathilda skriver:

  Måste bara säga att det bara skriker så mycket girlpower om dig!
  Du står verkligen för att göra det en själv vill och satsa stenhårt, samtidigt som du verkar vara så genuin och ödmjuk. Kikar in här ibland och blir alltid peppad på livet. Stor eloge till dig för allt du gör! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR