RING DIPS

dips i ringar
viktoria maxe
chins
ring dips-5
dips i ringar

HEJ ÄLSKLINGAR! Vilken gaaaaaalen måndag. Har jobbat som en tok sedan jag slog upp ögonen, sitter hemma och jobbar från soffan och drömmer mig ut i solen. Standard på måndagar med andra ord! Igår körde jag ett överkroppspass. Tränade med Viktoria och passet blev precis lagom för två trötta tjejer som satt och jobbade med varsin dator hemma hos mig nästan hela dagen, haha! Skulle eg ha myskväll igår men fick sitta med ett samarbete som skulle förberedas och sen var kl 00 haha. Hann i alla fall käka middag med Ako och promenera hem i kvällssolen så det var nice!
Ska verkligen försöka ta vara på solen lite när den är framme, det är så himla svårt bara. Idag hade jag i alla fall en ny arbetsintervju. Har fått sjukt många bra CV:n och det har varit jättekul att gå igenom, nu har jag dock bestämt mig och det känns så rätt. Min nya kollega börjar redan om 3 veckor, och det behövs verkligen! Ska bli otroligt skönt med avlastning!!! Det är HELT omöjligt för mig att hinna med allt just nu. Helt galet jobbmässigt. Jag är dock helt överlycklig av det så klagar inte men är ännu mer peppad nu om möjligt haha. Mitt största problem. Men jääävlar vad vädret gör sitt också, hello energy 😀 Ett litet träningstips från igår då: Kör dips i ringar med gummiband! Min PT visade mig det. Otroligt bra träning! Hoppas att ni har en lika proppad och boostande måndag som jag idag. Nu har vi en hel grym vecka framför oss!!!!

3 reaktioner på “RING DIPS”

 • Vanja skriver:

  Åh vad härligt att du redan hittat någon som kan hjälpa dig! 😀

 • H skriver:

  Var kan man köpa de grå puma-tightsen? Vet som sagt att de är från Puma men hittar dom inte att köpa någonstans? 🙁

  • alexandrabring skriver:

   Det var ju över ett år sedan jag skaffade det =/ Men det är verkligen ett favoritset så testa googla puma seamless typ? Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR