DOUBLE IT UP

alexandra_gifblogg

Ok babes, som ni vet har jag samarbetat med Oral-B under senaste året och är jätteglad över det. Jag kör bara deras tandkräm och tandborste och är supernöjd. Därför blev jag sjukt pepp när jag fick veta att dom kommit deras senaste nyhet. Istället för att borsta tänderna som vanligt så finns det nu en accelator man borstar tänderna med efter tandkrämen. Den gör att tänderna håller sig vita och man känner sig ännu fräschare efteråt.
Jag har tidigare varit lite skeptisk mot att några produkter är annorlunda än andra men jag har verkligen märkt skillnad med produkterna jag använder från Oral-B. Det är alltid kul att bli knäppt på nosen 😉 Lite konstig kuriosa kanske men jag brukar ofta borsta tänderna och tvätta bort sminket i duschen haha. Tycker det är så himla soft och jag älskar att duscha så passar på att göra allt jag kan där. Är det någon annan som också gör det? När jag borstar tänderna annars så dreglar jag alltid på min tröja så får typ köra haklapp som ett barn hahaha. Jag är lite speciell men hört att det är bra att vara unik osv! Nä nu ska jag återgå till jobbrace som alltid. Glöm inte att borsta tänderna. Puss

I samarbete med Oral-B! 

6 reaktioner på “DOUBLE IT UP”

 • Bunny skriver:

  Ooooh, det låter lite spännande!

 • mimmistavlor skriver:

  Haha jag kanske också borde börja med tandborstning i duschen, lyckades kladda ner halva mig och halva badrummet igår x)

 • L skriver:

  Hej!
  Man läser så olika överallt men undrar vad din kunskap säger om att äta innan läggdags/sent på natten/kvällen. Handlar det bara om kalorier in/ut, dvs hur mycket man äter under dagen i totalt – eller är det så att det man äter innan man sover lagras som fett/inte bränns bort (pratar i detta fall om bars, kvarg, keso, pålägg, lättare mat dvs) Kram

 • =) skriver:

  Haha haklapp! Älskar att du kör ditt eget race. Det måste vara fantastiskt att ha startat ett eget företag och få jobba för något man brinner för!! Och dessutom känns din blogg så äkta jämfört med så många andra stora bloggare. U go girl! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR