COMPETITION / subway


Hola babes från office Alex! Visst blev Loki fin där nere i hörnet hahaha! Han vill alltid vara med =) Jag tänkte bara smita in lite snabbt här under bokföringen (yes avslutar arbetsveckan med det jobbigaste) och tipsa om att Subway har en jätterolig tävling där man tävlar om att få vara med i Subways kommande reklamfilm som ni kan roa er med i helgen. Jag har alltså suttit inne i appen på Subway Sverige’s Facebooksida och gjort ett eget bidrag, väldigt fint haha! Hoppas jag vinner 😉 Min var väldigt kreativ med massa gurkor. Det är 400 vinnare och vinnarna kontaktas via mail, tävlingen pågår till 17.00 nu på tisdag (31/5). Gå in och gör en egen frame HÄR så är ni med och tävlar. Så får vi se vilka som får vara med, och om min håller måtten! =)

I samarbete med Subway.

2 reaktioner på “COMPETITION / subway”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR