FRIDAY OUTFIT


Hello another booty pic! Haha vad fan, den har blivit ganska muskaulös på slutet så jag får väl passa på och njuta innan den börjar hänga eller nåt ;P Har kört ben 2-3 gånger i veckan de senaste 4 åren (med vissa uppehåll) så det har verkligen lyft min rumpa. Förut hade jag större rumpa men med bara fett. Gillade den också men det är alltid kul när man slitit hårt för något och får en hård bakdel på köpet hahah. Lite osvensk start på detta inlägg men varför dölja det man kämpat för? Jag tycker alla tjejer ska bli mer stolta och våga mer.  Fick en sån fin kommentar imorse när jag loggade in på bloggen som gjorde hela min dag, snacka om boost!

”Måste bara säga att det bara skriker så mycket girlpower om dig!
Du står verkligen för att göra det en själv vill och satsa stenhårt, samtidigt som du verkar vara så genuin och ödmjuk. Kikar in här ibland och blir alltid peppad på livet. Stor eloge till dig för allt du gör! Kram”

Blir så himla glad av sånt! <3 Har gått med ett litet blygt smile hela dagen. Tack du för din kommentar. Nu ska jag fixa mig för min middag. Ha en underbar lördagskväll mina finaste.

16 reaktioner på “FRIDAY OUTFIT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR