OST & SPENATBIFFAR

Ost och spenat biffar från hälsans kök

God EFTERmiddag darlings! Här kommer en liten flottig bild från min lunch haha =) Ska städa spisen, håller på städa upp från en middag igår så ville käka något snabbt, gott och färdigt utan massa skit. Köpte ost & spenatbiffar från Hälsans kök. Så snabbt och smidigt om man är riktigt lat. Jag brukar äta det med någon sås bara, typ tzatziki mums!!!! Idag har jag städat, lekt med Loki + katterna och hängt hemma bara. Kan ej minnas sist jag gjorde så en helg. Dock får jag sjukt mycket myror i benen haha! Vafan, no chill på mig. Men det har i alla fall varit jättemysigt att bara vara hemma.. Hoppas att er helg börjat lika bra som min! Jag ska iväg på middag sen. A är bortrest i helgen så höll på att dra en spontanare till Umeå men kom på att jag har massa djur haha! Får åka när han är hemma igen..
Såg förövrigt att någon hade kommenterat att det är mycket reklam nu på bloggen. Alla mediahus lägger typ sina kampanjer samtidigt och precis innan sommaren är det högt tryck, sedan dör det helt under sommaren och så får det en till topp vid jul typ. Vi som bloggar och instagrammar osv lever ju på annonspengar, det är alltså så man tjänar pengar som bloggare. Så i vissa perioder är det lite mer, medan vissa andra perioder är det nästan ingenting. Om jag inte gjorde några samarbeten hade jag inte kunnat vara aktiv i mina kanaler. Jag märker alltid ut när saker är annonser eller liknande för att ni inte ska känna er lurade på något sätt, och jag kör alltid med öppna kort! Hoppas att det förklarar varför det ibland är mer och ibland är mindre sådant innehåll blandat med mitt andra. Sedan brukar jag tacka ja till kampanjer som jag tänker att ni tycker är roliga också =)

Good afternoon darlings! Here’s a nasty pic from my lunch haha =) I will clean it up now! I had a dinner last night so the apartment was messy, I’ve spent the day cleaning so I wanted a quick lunch. I bought these spinach and cheese beefs from the store. Quick and yummy! Perfect with some sauce, tzatziki mmmm! I’ve been hanging around at home the whole day doing nothing except from cleaning and playing with the animals. I can’t remember the least time I did that. I am starting to get bored though hahah! Well well. Ako is gone this weekend so tonight I will go to a dinner with my friends 🙂 I hope your weekend started as good as mine! 

2 reaktioner på “OST & SPENATBIFFAR”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR