SUNDAY SNAPS

   
   

Hej fina du! Såhär ser min söndag ut genom telefonen 🙂 Ska snart dra iväg på promenad/brunch/träning. Perfekt söndag! Den här helgen har varit jättemysig och lite konstig. Drömde mardrömmar inatt om några saker jag gått igenom för väldigt längesedan och allt kändes så äkta. Så jobbigt att vakna med en sån känsla! Somnade i alla fall om och nu är känslan borta. Skönt. Nu ska jag fylla mig med positiv energi och positiva människor 🙂 Jag är väldigt bra på att gå vidare från saker och jag sitter inte och myser in mig i någon offerkofta men oftast vänder jag blad väldigt snabbt och stänger av vad jag känner. Försvarsmekanism som funkar väldigt bra men ibland går det nog så snabbt att jag inte hinner tänka genom sakerna. Jag har svårare att känna mig sårad i livet än att stänga av. Det är lite farligt men också skönt oftast. Jag har varit med om sjukt mycket grejer i mitt liv så det är inte många händelser som ”rör om”. På gott och ont med mycket erfarenhet! Jaja ska inte babbla värsta deeptalk här, ville egentligen mest önska er en fin söndag innan jag kikar in här igen 🙂 kärlek till er! 

3 reaktioner på “SUNDAY SNAPS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR