A WALK IN THE PARK

Alexandra Bring-279

En bild från förra året, typ en  av dom enda promenaderna haha. Det var så jävla dåligt värder då, minns att det regnade den där dagen också ;P MEN i år är det  m a g i s k t. Känns redan som att det är bättre?! Eftersom jag inte har någon  semester brukar jag planera mina dagar när det är sol så jag hinner vara ute i solen lite. Idag promenerade jag hela vägen till kontoret och efter lite jobb tog jag med Loki till Djurgårn där jag, Mimmi & Vickan tog en promenad. SÅ mysigt! I år har jag lovat mig själv att ta vara på varje dag med fint väder och ha den bästa sommaren någonsin. Det känns ibland som att man stressar & väntar och håller på, medan livet bara springer iväg.. Ska verkligen leva i stunden och jag blir ju så lycklig av sol som ni nog vet nu haha. Så jag ska verkligen njuta av den. YES! Nu ska jag njuta av korv med brööööd. Mitt nya kvällsmål, easy and quick haha!

2 reaktioner på “A WALK IN THE PARK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR