NEW WHITE PANTS

bikbok

249SEK – HERE (ad link)

Fick fråga om mina nya vita brallor! Dom är ankellånga och sjukt sköna =) Det är dock mer byxor än jeans! Jag tycker vitt är SÅ fräscht på sommaren. Kan dock inte ha det om jag är med Loki hehe eftersom han har en förmåga att vilja hoppa upp i mitt knä. Stackaren åt något konstigt igår så han mådde inte toppen. Hjärtat asså. Har förövrigt hittat en hundtränare nu som jag ska ta hjälp av. Ska lägga upp mer om det när vi kör igång. Det är bara för att han ska sluta skälla på andra hundar så mycket.. Eller, mer hur jag ska vara när han gör det! Lika bra att det blir rätt direkt. Han sa att det kommer gå lätt så det känns ju bra! Jag tycker att det är viktigt att kunna ta hjälp av människor med spetskompetens inom alla områden, det är lätt att man blir lite mycket ”kan själv” istället för att veta vad man inte är 100% på. Jag har blivit bra på det med åren! Förut kände jag att jag ville visa att jag kunde allt själv. Spännande i alla fall 🙂 Idag så sitter jag och jobbar hemifrån, ska strax röra mig mot kontoret och fixa klart lite papper. Har även gått genom nya samples och gett feedback. Underbar start på ännu en produktiv vecka <3

I got some questions about my new white pants! They are with ankle length and so comfy =) It’s pants and not jeans. I LOVE white during the summer. I can’t wear it when I am with Loki though. Hehe. Speaking about Loki. I’ve found a dog coach that will help me with him now! So excited about getting help from talented people. Well, today I’ve been working from home and will soon get to the office. I’ve been going through my new samples and given feedback. Lovely start on another productive week <3 

4 reaktioner på “NEW WHITE PANTS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR