REUNITED

janni-deler-weekend-topshopxnellyDSC_5482
alexandra bring janni deler-18

alexandra bring paris-3

Äntligen dags för häng med den här donnan! Jampan är back in town <3 Det blir spa & middag och snacka genom vad som hänt sen sist. Blir alltid så glad av att umgås med den här tjejen så jag är så peppad på ikväll. Sol och en fin vän, kan det blir bättre? Jag tror inte det! Jag är påväg nu från jobbet. Blev en kort men intensiv dag. Älskar produktiva dagar så hinner man även med lite skoj =) har inte tränat så bra dessa dagar så sorry för bristande uppdatering på den fronten. Har kört promenader och ett hemmapass sedan i helgen. Men – väldigt härlig det också! Så länge jag håller mig aktiv så mår jag bra =) nu är jag strax framme! Ha en fin kväll babes <3 

3 reaktioner på “REUNITED”

 • Anniken skriver:

  Hej!

  Jeg er ei 21 år gammel jente fra Norge (røykfri) 🙂
  Jeg skal flytte til Stockholm pga et jobbtilbud nå i august. Derfor søker jeg desperat etter en leilighet!… Jeg er ei aktiv og blid jente! Lurer på om du har noen tips til hvor jeg kan lete?.. Vet du om noen som selger/hyrar ut?
  Jeg er veldig tacksam for hjelp!

  Kram!

 • janni skriver:

  Loots of loove!! <3 Så mys att hänga igen! Ses imorgon babe!

 • Denana Camo skriver:

  Hej! Så fina bilder, älskar de! Vad har du för kamera och objektiv? 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR