ABOUT LAST NIGHT

   
 
Igår så hade vi fest med gänget. Det kom hit ett handbollslag i veckan som joinade oss, tjejerna klagade inte dock haha =) det var trevligt och det känns riktigt tråkigt att åka hem imorgon från detta underbara gäng! Har varit ett nöje att få hänga med och träna dom. Ikväll blir det litet avslut för mig, eftersom jag är ledig åker vi in till Puerto Banus och möter upp mina girls för lite drinkar och tjejkväll. Hur nice?! Perfekt avslut på en magisk vecka! Vi får se hur pigg jag kommer vara när vi åker mot flyget imorgon, det går redan vid 07 haha! Ser dock framemot att komma hem till Loki som jag aldrig varit borta från. Hoppas att han inte glömt bort mig <3 Nu ska jag njuta av sista dagen med mina tjejer här. Så jävla roliga och mycket internskämt. Ser redan framemot nästa år och hoppas att det blir lika bra som detta! Succé! Älskar förövrigt mina nya jeans från Bershka. Riktigt trashiga sommarjeans måste ju vara det bästa 😀 Har en bra dag idag efter att ha varit lite låg. Känns skönt. Hoppas det forsätter åt rätt håll! 

From yesterday’s goodbye party. 

9 reaktioner på “ABOUT LAST NIGHT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR