BABEL


I veckan började Axel jobba hos mig på heltid. Så skönt med avlastning! Vi började med en lunch på Babel för att gå genom lite olika saker. Jag håller på att leta efter ett nytt kontor, ska kolla ett imorgon som jag tror vi kommer flytta in i. OM det blir så kommer det finnas möjlighet till en liten pop-up store för Bring Sportswear. 

Jag hatar att ljuga här i bloggen eller inte vara öppen. Då känns det konstigt att ens skriva. Jag vill berätta för er att det är slut mellan mig och A. Jag vill inte skriva så mycket mer om det men jag har redan fått väldigt många frågor. Jag vet att det är det bästa men det känns ändå jobbigt efter många år tillsammans och jag har varit lite frånvarande här. Livet står ju dock inte stilla och väntar på att man ska komma ikapp så nu är det bara att köra. Men vill att ni ska veta så ni kanske förstår att jag varit så off på slutet. Nu känner jag också att jag kan vara mer öppen här. Det är drygt när man är lite offentlig, man kan liksom inte bara låta saker rinna ut i sanden utan att säga något. Well- nu ska jag käka frukost! Vi hörs sen. Tack för allt stöd på slutet <3

44 reaktioner på “BABEL”

 • Sara skriver:

  Hej!
  Tänkte bara skriva o säga att det är bra att du är öppen! Annars börjar man bara undra o känns ju inte som man kan fråga allt iom att det ändå är privat. Ta hand om dig!

 • Nej men vad jobbigt. Känner med dig. Tack för att du delar med dig och ta hand om dig. <3 Hoppas att det kan ge lite energi att få fokusera på jobbet med Axel. Kram

 • A skriver:

  Vad ledsen jag blir att höra detta <3 önskar jag kunde skicka en massa kärlek <3 be strong girl. Lots of GIRLPOWER

 • Sandra skriver:

  Stor styrkekram til dig!! <3

 • Anna skriver:

  Massa kärlek till dig! Det är alltid jobbigt att gå isär och det är ok att vara ledsen. Du är stark och vi läsare stöttar o peppar dig <3

 • Sabina skriver:

  Massa kärlek! 🙂

 • I skriver:

  Blev uppriktigt ledsen när jag läste detta! Åh 🙁 jag tänkte först att det kanske hade med det o göra men sen tänkte jag att nä så kan det inte va, jag har alltid tänkt att ni va ett sånt par som skulle hålla ihop hela livet.. Men antar att det inre var kärleken som tog slut utan omständigheter som förstörde..verkar ju som att ni hade så mycket o göra på varsitt håll att det inte fanns tid.. Förstår om du inte vill berätta varför det tog slut. Hoppas du når okej trots allt <3 <3

 • Elin skriver:

  Hej Alexandra.

  Jag kanske skulle ha skickat ett mail till dig istället. Men nu blev det här 🙂
  DU är en av mina absolut största förebilder. Din drivkraft och din vilja är otroligt fascinerande och inspirerande. Och det är aldrig roligt att se något sånt här hända en person som man ser upp till. Det hände, precis som du säger, för det bästa och jag hoppas att du hämtar dig från detta. Du är grym och du inspirerar verkligen så många människor VARJE DAG!
  glöm inte det och glöm inte heller att det viktigaste är att DU mår bra.

  Kram
  Elin

 • emma skriver:

  Så himla fint att du är öppen med detta , förstår sånt blir jobbigt när man är offentlig! <3 Men all kärlek till dig & hoppas du mår bra efter omständigheterna <3 du är grym!!

 • Sarha skriver:

  ❤️

 • Mikaela skriver:

  jag går också samma sak som du Alexandra…
  Men vi klarar detta ❤️ Nu kör vi !

 • Alva skriver:

  Vad tråkigt att höra 🙁 allt kommer att ordna sig! Styrkekramar<3

 • Amanda skriver:

  Så tråkigt att höra , kom som en shock men tack för att du delar med dig ,hoppas allt är bra mellan er ändå och tänkte att ni gjorde slut för att ni verkade inte kunna ses så ofta men massa kärlek till dig Alexandra hoppas det blir bättre snart <33

 • Elin skriver:

  Åh styrkekramar till dig! <33
  Skönt att du har en positiv inställning! Allt kommer att bli bra, även om det känns tufft just nu.

  KRAM

 • Emma skriver:

  Alla går vi igenom saker i livet, du är så stark som vill vara öppen! Ta hand om dig och ta tid för dig själv. Mycket kärlek till dig <3

 • Emil skriver:

  Grymt tråkigt att läsa:/ Antog nästan detta när du skrev det inlägget att du var nere innan din resa, men ändå trist att läsa. Ni såg riktigt som ett riktigt nice par när man såg er ihop, speciellt när ni brukade streama på periscope.

  Massa styrkekramar till dig. Det suger att gå igenom:/

 • Lovisa skriver:

  Saker händer ibland som rör runt i livet, det drabbar alla förr eller senare. Det fina är att det får oss att växa oss starkare och allt ont för alltid något gott med sig. Allt har en mening och beslutet var säkert det bästa. Se till att ta hand om dig och gör sånt som gör dig glad nu närmsta tiden! Tänker på dig <3

 • Diana skriver:

  Girl power till dig… jag vet inte varför men kände detta på mig, helt sjukt. Kram ♡

 • mimmistavlor skriver:

  Ta hand om dig! Även om det känns jävligt tufft så mår man bättre förr eller senare <3

 • Bella skriver:

  Oj vad tråkigt! Ta hand om dig! Kramar!

 • Nicole skriver:

  Vad tråkigt att höra 🙁 men vad stark du är som är öppen om det, trots att det är en jobbig period! Som du säger, om det är för det bästa, så kommer allt att bli bra! Allt händer av en anledning. Massa kramar till dig <3 GIRLPOWER! Du är en förebild <3

 • Malin skriver:

  Nej va tråkigt att höra! Massa styrkekramar till dig❤️ #bringpower

 • Alexandra V skriver:

  Styrkekramar till dig! <3

 • Juloa skriver:

  ta hand om dig, massa kramar <3

 • roshy skriver:

  soo soo sorry to hear. i hope you doing as fine as possible. 🙁 2016 is the year of break-ups. hannah and her cameron. madde and her bf- now you and ako. also demi lovato with her longtime bf, kylie and tyger, taylor and calvin…and many more 🙁
  if you dont want to answer it, i can totally understand but i wonder what happens with your flat that you just renovated? you were supposed to live there together if i am not mistaken?! do you stay in it? and what happens with all your animals?
  like i said if you dont wanna further discuss it i can understand <3. hugs!!!

 • Jenny skriver:

  Styrkekramar! <3

 • Ida skriver:

  Alex, du verkar vara en så fin person och du är så ung fortfarande. Jag skickar lite nätkärlek till dig här och önskar dig att du snart är i balans igen. Kramar från Ida

 • paulina skriver:

  tänk på allt bra man haft tillsammans! det vill man ju inte att det inte skulle hänt(bara för det ska göra mindre ont att göra slut). sen ändras saker i livet, man behöver inte alltid ha det likadant, och det är bra med känslor, det håller oss vid liv!. ibland behöver saker ändras och kännas hemska för att sen bli bättre.
  när två gör slut är det för det skadar mer än det gör nytta, hade det varit meningen att man ska vara ihop hade man fortfarande varit det….kanske eller nåt hehe..jag tror det iallafall

 • CAMILLAESI skriver:

  så tråkigt </3 men som du säger så står inte livet stilla pågrund av det. Det är bara att köra och kick ass!

  Kram<3

  http://camillaesi.se

 • Isabella skriver:

  Hej fina Alexandra!

  Jag går igenom samma sak just nu. 6 års förhållande och jag är krossad. Jag läste precis igenom alla kommentarer som om de vore riktade till mig och alla andra i samma sits. Du är inte ensam!

  Massa kramar från mig

 • siri skriver:

  beklagar! Förstår att det känns jobbigt, har själv gått igenom en separation och det va otroligt jobbigt, men även om det kanske inte är till någon tröst så vill jag bara säga att det bli bättre, kram <3.

 • janna skriver:

  Sending you lots of love. <3

 • Malin skriver:

  Hej Alexandra! Läser detta lite sent men jag vill bara säga att jag är i nästan samma situation då jag och mitt ex var tillsammans ungefär lika länge som ni var. Jag mår nu, efter en månad ungefär så mycket bättre än tidigare och det tror jag att du också kommer att göra! Det gör ont att bryta upp och jag förstår att du inte orkar blogga till exempel, även fast jag visste att det var för det bästa hade jag svårt att stiga upp ur sängen ett par dagar efteråt. Gör allt det som gör DIG glad och du kommer bli starkare än någonsin (förmodligen både mentalt och fysiskt ;)) GIRLPOWER! Haha kram

 • Jennie skriver:

  Åh, vad tråkigt att höra! Hoppas du mår bättre snart <3 Försök se framåt och tänk på att det är mycket hormoner som styr våra känslor. <3

 • Sara skriver:

  Åhh, vad tråkigt. Kämpa på, du är grym på allt du gör. Kram!

 • Kristina skriver:

  ”Jag vet att det är det bästa men det känns ändå jobbigt” – and what made YOU think it is for the best? You are not being nice to him right now and you should know better sweetie =(.

 • Pernilla Eriksson skriver:

  Var bara en tidsfråga innan han skulle dumpa dig gumman. Kan säga dig att ytliga förhållanden håller aldrig i längden. Ni vill bara ha någon att visa upp offentligt men det är bara fejk, inte riktig kärlek.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR