IM BACK

HAPPY GIRL-3

Kände att det var dags för en glad bild!!! HEJ på er mina finaste hjärtan. Jag tror inte jag har bloggat såhär lite någonsin? Inte sedan jag startade bloggen i alla fall. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men jag har känt mig så himla tömd på känslor på slutet. Har liksom inte haft något att dela här. Jag har mest bara försökt vänja mig med livet och allt vad det innebär! Idag så blev det också klart med mitt nya kontor. Jag kommer flytta till Birger Jarlsgatan och kommer även ha en butiksdel i min nya lokal, så att man kan komma och prova/handla på plats. Det är en dröm som går i uppfyllelse och jag har verkligen varit glad över det. Jag kommer skriva mer om det när det är på G. Vi flyttar i alla fall in redan till helgen och jag är supertaggad på att sitta samlad med mitt lilla GRYMMA crew. Kommer nog flytta en del av lagret för fysiska butiken inom kort också =) Jag har inget tålamod som människa. Jag är off eller on. När jag hittade lokalen ville jag ha den direkt. Nu är den min! Det är verkligen underbart. 80 kvm Bring Sportswear! Hur sjukt? Annars har jag bara försökt jobba ikapp och umgås med mina underbara vänner. Vänner är verkligen en familj man själv väljer och jag har den bästa, starkaste och finaste. Jag har också tränat på bra, och ätit bra. Det är A och O för att må bra i min värld. Ikväll ska jag på en tjejfest med 15 tjejer. Är riktigt peppad men jag är också otroligt trött. Jag har snittat 4 timmar sömn i några veckor nu, inte bra! Hoppas att jag lyckas sova lite längre imorgon. Nu har jag i alla fall landat lite, har saknat att blogga. Känns inte som en ångestklump längre! Hur mår ni? <3

13 reaktioner på “IM BACK”

 • mimmistavlor skriver:

  Stort grattis till nya kontoret och butiken! En tjejfest förtjänar du ikväll! 🙂

 • Sara skriver:

  Du är grym, du är en stor inspiration för mig!
  Vad kul med en fysisk butik, har inte vågat beställa tights och topparna just gör att jag ville prova dem först. Längtar efter fler Bring Sportswear & Femimal nyheter ?

 • Hellberg skriver:

  När jag läser dina inlägg så känner jag så väldigt mycket!
  Du är ca 10 år yngre än mig, men vi verkar vara lika drivna och tänka åt samma håll.

  Grattis till nya lokalen. Det kommer att bli grymt med butik!!
  Är så sjukt kul att få följa din ”resa” .. kom ihåg att ta hand om dig och planerar utefter din förmåga så kommer det att bli amazing!

  Girlpower till dig!!

 • Sofie skriver:

  Heja dig Alexandra! Grymt med butik – får komma förbi när jag är i Sthlm!
  Älskar din blogg för att du är så ärlig och inspirerande.
  Kram Sofie

 • Reach Your Goal skriver:

  Shit vad kul med nytt kontor och butiksdel, låter grymt. Ta hand om dig och ta allt i den takt som känns bra för dig. Tycker ditt driv och kraft är inspirerande!

 • Hanna skriver:

  Åh va kul med en butik!!! Grattis! Du är grym!!

 • Sofia skriver:

  Grattis grattis till butiken! Grymt kul! 🙂

  Kramar

  (Sofiahager på instagram)

 • Maja skriver:

  Oh stort GRATTIS Alexandra!! Du är så duktig och inspirerande!
  Skulle du kunna ha ”träningskompis sökes” inlägget igen? Nu när det är sommar åker studenterna hem medan vissa, som jag, stannar kvar och saknar en träningskompis + motivation, hade varit så roligt!

 • Therese skriver:

  Alltid roligast att läsa blogginlägg när de kommer naturligt! Man måste inte tvinga fram ett jämnt flöde för att det ser bäst ut! Blogga när du känner för det! 😀

 • Maja skriver:

  Du är så himla fin!!!!!

 • Elin skriver:

  Stort grattis till nya butiken!!! Vad roligt och vad grym du är! Måste också fråga var dina tights är från? 🙂 Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR